Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Prefabrik evlerin ömrü standart olarak 30 ila forty yıl olarak belirtilmektedir. Diğer konut modellerinde olduğu gibi genel bakımları düzenli olarak yapıldığında çAlright daha uzun yıllar kullanım imkanı kazandırılmaktadır. Prefabrik evlerde iklimlendirme enerji maliyeti nasıldır? Sesi geçirir mi?

Fakat bu opsiyon prefabrik ev fiyatları az da olsa etkilemektedir. Bunların dışında pakete dahil olmayan veya çizilen model planlanının dışındaki kişisel talepler de fiyatı etkileyen durumlar arasında gösterilebilir. Product olarak prefabrik ev 3+1 fiyatları ile prefabrik ev fiyatları 2+one aynı değildir. Çünkü oda sayısında farklılıklar bulunmaktadır. Malzeme açısından örnek verecek olursak pakete dahil olan PVC pencereler dışında farklı özelliklerde veya farklı boyutlarda pencereler istenirse fiyat prefabrik ev 3+one fiyatları etkilenebilmektedir.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha Web kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfileırdan çizim ve imalat olsun hiçbir sorun bulunmamaktadır.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, modern day bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam alanı sunar. 3 yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline gelir.

Small houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

At this time, you may get specific facts from prefabrik ev the company. On the other hand, An additional crucial problem that determines the worth is definitely the partitions. The selection ought to be made considering the wall thickness and the outside facade and insulation on the walls, and selling price comparisons ought to be made accordingly.

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Prefabrik yapılar, fabrikada üretilen sandviç paneller gibi malzemelerin, inşaatın yapılacağı yere sevk edilmesi ve ardından bu modüler parçaların sahada birleştirilerek yapının iskeletini oluşturmasına dayanır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Teknolojik üretim sistemi prefabrik villa tasarımlarında sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Mimari estetiği ortaya çıkaran detay tasarım uygulamaları prefabrik yapı sisteminde üretim sınırlaması olmadan yapılabiliyor.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Villanız üretici firma profesyonel kurulum ekibimizce montajlanır. Elektrik ve su tesisatından boyaya kadar bu ekip evinizi kısa sürede projeye tam uygunlukta kurar. Sizi farklı ustaları organize etmekten kurtaran yenilikçi sistemiyle prefabrik villa fiyatları tasarrufla kazandırır.

Report this wiki page